Ако някои знае как да я сваля става въпрос за задната дясна кора на вратата, на какво се даржи как се сваля?Аз мисля 4е е на клипси,коп4ета?АКо е така от къде да си купя такива клипси,че има луфт като затварят и като напана пове4е кората почва да щрака имам някоя счупена клипса!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да сваля кората на вратата?
Collapse
X
-
Здрасти,
Има няколко винта - 2 във дръжката на врата, която е като джобче, след който има още два там, ще ги видиш и 1 малък скрит от пластмасова кръгла капачка при дръжката от която отваряш врата. За другото дръпание му е майката. Има и две винтчета зад решетката на говорителите на задните врати, като капаците им се махат с дърпане.
Иначе най-вероятно е счупена някоя от щипките, които държат врата. Можеш да си купиш от Александър Ауто, по 2лв. бройката.
Успех!
-
Първоначално публикувано от alfa_RЗдрасти,
Има няколко винта - 2 във дръжката на врата, която е като джобче, след който има още два там, ще ги видиш и 1 малък скрит от пластмасова кръгла капачка при дръжката от която отваряш врата. За другото дръпание му е майката.
Иначе най-вероятно е счупена някоя от щипките, които държат врата. Можеш да си купиш от Александър Ауто, по 2лв. бройката.
Успех!
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillasА как се сваля кората на шофьорската врата?
P.S. Търся оригинална пищялка за шофьорската врата
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от homejokerКолега ето тука с картинки! http://alfa156.net/tech/fhandle.html!
Сега обаче съм изправен пред нов проблем! Свалянето на задната кора между задните седалки и стъклото!
Поиграх си днеска малко но успях само да сваля кичето под кората и подглавниците на седалките.Основно ме интересува ,как се свалят облегалките на задните седалки?Като сваля тях нататъка мисля че ще се оправя. И има ли начин(без опасен) за сваляне на кората без да се свалят облегалките на седалките?
Comment
-
Първоначално публикувано от dudeslavПървоначално публикувано от cassillasА как се сваля кората на шофьорската врата?
P.S. Търся оригинална пищялка за шофьорската врата
Comment
-
мисля че говори за бялото покритие под кората което е лепено с нещо като смола, силикон или по скоро от тея старите лепила за пласмаса, гума и гьон.
Не се притеснявай за него само разрежи с нещо тънко (джобно ножче) лепилото като леко придръпваш въпросното бяло покритие, после може да не ти се наложи да слагаш ново лепило защото старото си стои, стига на не го напрашиш де.Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Първоначално публикувано от VersaceКъде е тва лепило?
п.с.: вече е смененоHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
Comment